50 jarig Lustrumfeest WSV Noordschans, helaas geannuleerd!

Beste mensen,

Afgelopen jaar hadden we het 50-jarig bestaan van onze vereniging willen vieren.
En ook dit jaar gaat dat helaas niet lukken.

Wij hebben helaas moeten constateren dat het onmogelijk om aan alle ons door de overheid opgelegde coronamaatregelen te kunnen voldoen. Zo moeten wij aan al onze leden om een coronatoegangsbewijs verzoeken. Dat is o.a. verplicht gesteld om zoveel als mogelijk een veilige feestavond te garanderen. Dat is ons niet gelukt. Het is dan ook de reden om de “BBQ en feestavond” niet door te laten gaan.

Als Lustrumcommissie LC 2020 zijn we zeer teleurgesteld dat we dit besluit hebben moeten nemen.

Het weekend van 10 en 11 september zal nu als volgt ingevuld gaan worden.

  • Op vrijdag 10 september 2021 is er een havenavond in het Paviljoen waar doorlopend de film “WSV Noordschans” van Jacques Rozendaal te zien zal zijn. Leden van de vereniging en/of hun partners en kinderen die deze avond bezoeken krijgen twee consumptiemuntjes gratis.
  • Op zaterdag 11 september 2021 beginnen we met een zeil/puzzeltocht die georganiseerd wordt door de evenementen commissie. Palaver om 10:00 uur en vertrek om 11:00 uur. Verdere details binnenkort op de website en aanmelding kan t.z.t. ook via onze website. Ook daarvoor geldt dat leden van de vereniging en/of hun partners en kinderen die daaraan meedoen twee consumptiemuntjes gratis krijgen.
  • De film “WSV Noordschans” van Jacques Rozendaal zal ook op zaterdag 11 september te zien zijn in het Paviljoen. 

De Lustrumcommissie 2020

Inschrijven Zeil/puzzeltocht!