Online nautische PUB QUIZ, vrijdag 19 februari om 20.30 uur.

Scholen geven online les, kerkdiensten en concerten zijn via live streams te zien, winkelen doen we tegenwoordig veelal via webshops. Vandaar dat de activiteitencommissie om zich heen heeft gekeken en heeft besloten om een online evenement te organiseren:

Vrijdag 19 februari 2021 om 20.30 uur
Online nautische pub-quiz voor alle leden.

Wanneer je via “INSCHRIJVEN” je aanmeld voor dit online evenement krijg je via Teams (Microsoft) hiervoor een uitnodiging. Door op het genoemde tijdstip op de link te klikken kunt u eenvoudig via een computer hieraan deelnemen. Voor degene die hier misschien wat minder bedreven in zijn, raden wij aan van te voren op deze link klikken om uzelf (en uw computer) voor te bereiden op hetgeen komen gaat.
Tijdens de Teams-Sessie zullen we in beeld en geluid uitleggen hoe u via play.quizstud.com kunt deelnemen aan de quiz. We geven u dan een pincode waarmee u via uw tablet of smartphone kunt inloggen (de laptop blijven we dan daarnaast gebruiken voor verdere uitleg via Teams).
Binnen quizstud kunt u uw naam opgeven. Omdat we vanuit de vereniging een aantal leuke prijzen ter beschikking hebben kunnen stellen, willen wij u verzoeken de bootnaam te gebruiken zodat we de uiteindelijke winnaars kunnen achterhalen. Bestaat u huishouden uit meerdere gezinsleden dan mag iedereen met haar of zijn eigen telefoon afzonderlijk aan de quiz deelnemen.
De Pub Quiz zelf zal ongeveer een uur duren en bestaat uit ca. 50 vragen met, uiteraard, een nautisch karakter. U zult zelf alleen zorg dienen te dragen voor uw drankje, bitterballen en borrelnootjes, de gezelligheid komt dan vanzelf uw huiskamer binnen.

Dus aarzel niet en schrijf zo snel mogelijk in (in ieder geval voor 17 februari). Na inschrijving ontvangt u de gebruikelijke bevestigingsmail, in de week voor het evenement ontvangt u dan een tweede mail met een link voor de Teams-sessie.

We hopen een flink aantal bekende en onbekende gezichten in ons virtuele Paviljoen te mogen zien!

De activiteitencommissie.