Inloginstructies AVl

U hoeft zich vooraf niet in te schrijven voor deelname.
Voor deelname aan de vergadering gebruikt u de onderstaande link. We zullen deze link een paar dagen voor afgaand aan de vergadering nog een keer naar u toe sturen.

Onder de link vindt u ook alvast een instructie voor het gebruik van MS-Teams voor deze vergadering. Lees deze instructie vooral even rustig door. Daar heeft u voordeel van als u op 28 februari ingelogd bent als deelnemer aan de ALV. 

We verwachten veel deelnemers. Zet daarom uw microfoon uit nadat u bent ingelogd. Steek een digitaal handje op als u een vraag wilt stellen.

De link:

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Join with a video conferencing device

philips.teams@meet.call.vc

Video Conference ID: 127 990 386 8

Alternate VTC dialing instructions

Or call in (audio only)

+31 20 708 1382,,580235503#   Netherlands, Amsterdam

Phone Conference ID: 580 235 503#

Find a local number | Reset PIN

Learn More | Meeting options
Bij deze de instructies:

 ·         Bij de mail zit een link voor de uitnodiging voor de vergadering. Als u al MS Teams op uw computer heeft dan komt u hiermee in de vergadering

·         Heeft u nog geen MS Teams dan wordt u gevraagd of u de gratis versie wilt downloaden of de webapplicatie wilt gebruiken. Downloaden werkt beter maar de webversie kan ook.

·         We beginnen de vergadering een half uur eerder zodat iedereen op tijd de computer op kan starten en eventuele  technische issues op kan lossen.

·         Bij stotterend geluid of haperend camerabeeld is er een internet bandbreedte probleem aan uw zijde. Advies is dan om je camera uit te zetten.

·         Zet altijd uw microfoon altijd uit.
Ether discipline houdt in dat diegene die spreekt de enige is met de camera aan. Tevens zullen anderen de microfoon uit zetten om achtergrond geluid te vermijden.

·         Wilt u iets zeggen dan kun u het beste even uw digitale hand opsteken middels het groen omcirkelde handje. De spreker geeft u dan de beurt om te spreken. U schakelt dan eerst uw microfoon weer in natuurlijk.

·         De rode knop Leave/Verlaten is de vergadering verlaten

Rode cirkel: Microfoon aan/uit

Gele cirkel: Camera aan/uit

Groene cirkel: Hand opsteken bij vraag of stemming

Paarse cirkel: Open tekstvak om een opmerking/vraag in te typen