Watersportactiviteit voor de Jeugd, een reactie

Op zaterdag 9 juni is door kinderen/kleinkinderen van de leden gevaren met een Taser, Optimist en dinghie in de haven en op het Hollands Diep, onder begeleiding van een aantal leden. Voor sommige is het de eerste kennismaking met een (zeil)boot en voor de ander weer een ervaring rijker.

Hierbij een reactie van familie Perdieus

Dag Margaret,

Ja wat een leuk weekend was me dat ! Ronduit perfect, we hebben er echt van genoten.
Zoals beloofd enkele foto’s van de initiatie voor kinderen zaterdag, in alle opzichten geslaagd.

Buiten het mooie zonnetje en zalig weer hebben we nog meer plezier beleefd aan het ontdekken van de WSV Noodschans vereniging, de aanpak, de leuke mensen en het fijne gevoel bij de combinatie van dit alles.

Het was ons al snel duidelijk dat we onze kinderen voor hun eerste kennismaking met het optimist zeilen volledig konden toevertrouwen aan Margaret, Johan en Rutger. We werden stipt op tijd hartelijk verwelkomd en het ijs was snel gebroken. Fijn dat Veerle en Daniella er ook bij waren met hun zeilervaring. Samen hebben de kinderen een boeiende voormiddag beleefd, en ze hebben afgewisseld tussen meezeilen, sturen en zeilen bedienen. Elias en Adriana vonden het geweldig om buiten de haven gesleept te worden, maar ook heel spannend om een eigen bootje te besturen. Rutger bleek graag golfjes van andere boten op te zoeken en er werd ook veel plezier beleefd met het opspattend water.

We vonden het geweldig om onze kinderen te laten proeven van optimist zeilen. Volgend jaar gaan ze steevast voor een kampje in Nieuwpoort. Wij hebben intussen een ontspannen koffiemoment genoten in gezelschap van de nieuwe en oudere clubleden en kennis gemaakt met de activiteiten en werking van de vereniging. Toen Johan dan nog als opstapper mee de wedstrijd kon zeilen, kon de dag niet meer stuk. Tijdens de borrel en prijsuitreiking vingen de kinderen visjes op de steiger met hun nieuwe vrienden en het was met een voldaan en gelukzalig gevoel dat we deze dag afsloten. Bedankt WSV voor dit alles, we zijn er graag weer bij bij jullie volgende activiteiten !

Maura, Johan, Élias en Adriana