Maasvlakte, Rondvaart en bustocht. Zondag 17 maart

Op zondag 17 maart a.s. nemen we een uitgebreid kijkje op de Maasvlakte (1 en 2), zowel per boot als per bus.

  

De aanbieder is het bedrijf ‘Futureland’ ; op de boot en op de bus wordt er door hen het nodige verteld over de spectaculaire ontwikkeling van de nieuwe havengebieden, waar de grootste zeeschepen kunnen aanlanden. We varen er met onzer boten regelmatig langs; dit is de kans om uit te vinden wat er in dat gebied allemaal gebeurt. Dat weet je dan weer als je er later nog eens langsvaart!

Wij kunnen om 12 uur meegaan op een rondvaartboot, die zowel Maasvlakte 1 als 2 aan zal doen. Aansluitend, rond half twee ’s middags, is er dan een rondrit door het havengebied per bus. Rond half vier moet dit programma dan zijn afgerond.

Ongetwijfeld zal er hier en daar wel koffie zijn te bemachtigen. We hebben geen luncharrangement ingepland – ofwel: neem ook je boterhammetje mee.

Kosten per persoon: € 17,50. Ik stel voor dat de deelnemers zelf afrekenen ter plaatse. Ongetwijfeld kan dat per pinbetaling.

Schrijft u tijdig in – we hebben Futureland beloofd om een week vantevoren een indicatie te geven over het aantal deelnemers.

Tot ziens op de Maasvlakte! René Dubbeldam