Manoeuvreren op de Motor

motormanoeuvrerenBeste WSV-leden.

Ook volgend jaar zal de cursus “Manoeuvreren op de Motor” weer op de agenda staan.
Gezien de ervaringen van de afgelopen jaren is het beter om hier geen vaste datum voor af te spreken. Begin april is voor velen nog te vroeg om de boot gereed te hebben voor het nieuwe vaarseizoen en het uitgangspunt is dat degenen die graag wat handigheidjes willen leren dit toch graag met de eigen boot doen. Elke boot reageert anders en het meer vertrouwd raken met de mogelijkheden van de eigen boot heeft doorgaans meer effect en leert sneller. Ook het manoeuvreren op een boot met veel deelnemers in een niet vertrouwde omgeving vormt voor velen een belemmering om deel te nemen.

Ook dit jaar zal de cursus weer gegeven worden door Berend en Ton. Wij proberen zoveel als mogelijk inhoud te geven aan de wensen van de deelnemers. Dus als een schipper alleen met de partner en/of andere gezinsleden een instructie wil op de eigen boot dan proberen we dat te regelen. We denken ook aan een aantal meevarende jonge deelnemers die meer vertrouwd willen raken met de boot van de ouders. En ongetwijfeld zijn er nog meer omstandigheden te verzinnen die het wenselijk maken om hier invulling aan te geven. Dit geldt ook voor degenen die al eerder hebben deelgenomen maar wat willen opfrissen. Wij leveren maatwerk, dus laat je niet afremmen!

Wij vinden het leuk om te doen en zijn graag bereid om samen met jullie een leerzame ochtend/middag te hebben. Er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Degenen die belangstelling hebben kunnen zich via email melden bij Ton Bergmans. Ton Bergmans neemt de coördinatie voor zijn rekening.

Met vriendelijke groet,
Berend Slot en Ton Bergmans

INSCHRIJVEN