Siberische BBQ, 3 en 4 november

Op 3 en 4 november hebben we traditiegetrouw weer van de Siberische Barbeque op de Grevelingen op de Mosselbank genoten!

De foto’s staan op de website! Eerst inloggen.

De Mosselbank is dat mooie onbewoonde eilandje tegenover Bruinisse. Afhankelijk van de windrichting is de BBQ op de Mosselbank West of Oost.
Het doel is om weer volop te genieten van deze (alweer!) laatste gezamenlijke zeiluitspatting.

Tja, daarna zit het seizoen er voor veel van ons weer zo’n beetje op, en gaan we na de feestdagen weer zwoegen met de nodige klusjes. Misschien biedt deze ‘Siberische’ ook gelegenheid om daarover wat uit te wisselen – tenslotte willen we niets liever dan zeilen, en kunnen we nauwelijks wachten op het begin van het nieuwe seizoen. Afijn, eerst maar eens mooi zeilen naar de Grevelingen!

Ongetwijfeld maken we er gezamenlijk weer een onvergetelijk evenement van. Natuurlijk kan iedereen ook dit jaar naast eigen drank, bestek en stoeltjes, ook weer stookhout meebrengen zodat we (eventuele) kou kunnen verdrijven. De kosten van de BBQ zullen ongeveer € 15 pp bedragen. De vereniging zal zorgen voor de partytent,BBQ en een aggregaat om e.e.a. een beetje bij te lichten.

We gaan weer het eerste weekend van november (3 en 4) . Vertrek op zaterdag om 9 uur uit Noordschans zeilend of op de motor, afhankelijk van het weer. Leden die elders liggen sluiten aan.