De Siberische BBQ, 5 en 6 november

Op 5 en 6 november zal er traditiegetrouw weer de Siberische Barbecue op de Grevelingen op de Mosselbank plaats vinden!

Voor iedereen die z’n boot nog niet op de kant heeft staan is er weer de mogelijk om weer volop te genieten van deze (alweer!) laatste gezamenlijke zeiltocht!

De kosten van de BBQ zullen ongeveer € 15 pp bedragen. De vereniging zal zorgen voor de partytent, BBQ en een aggregaat om e.e.a. een beetje bij te lichten.

Ongetwijfeld maken we er gezamenlijk weer een onvergetelijk evenement van. Natuurlijk kan iedereen ook dit jaar naast eigen drank, bestek en stoeltjes, ook weer stookhout meebrengen zodat we de (eventuele) kou kunnen verdrijven.

Vertrek op zaterdag 5 novemberr om 9 uur vanuit Noordschans. Leden die elders liggen kunnen onderweg aansluiten. Afhankelijke van de windrichting zal de BBQ op de Mosselbank West of Oost worden opgetuigd.

Om tijdig de bestelling bij de slager rond te maken verzoeken we iedereen die mee gaat in te schrijven via het inschrijfformulier!

Om tijdig de bestelling bij de slager rond te maken verzoeken we iedereen die mee gaat zo snel mogelijk in te schrijven via het inschrijfformulier!