Uitslingertocht 10 en 11 oktober.

De geplande Uitslingertocht gaat vooralsnog door. Zie ook het bericht onder “Laatste nieuws” waar e.e.a. wordt toegelicht.

Gelet op de aanscherping van de Corona-regels is besloten om naar Wemeldinge te gaan als een meer geschikte bestemming . Met een beetje mazzel zullen we de zeehonden in het Brabantse Vaarwater zien in het grootste Nationale Park van Nederland. De haven is makkelijk aan te lopen en er is ook een gezellig dorp. Volgens de planning zullen we op tijd zijn om mosselen en oesters bij de winkel voor sluitingstijd te halen. Achter de brug in de oude sluis, achterin de haven, zullen we overnachten. In overleg met de havenmeester zal gezocht worden naar een mogelijkheid de deelnemende boten bij elkaar af te meren zodat onderling contact vanuit de eigen boot mogelijk is.
Verdere details zal ik met de deelnemers delen zoals we het altijd doen.

Het Palaver zal via een groeps app om 10:00 uur worden gehouden. Ik, Margaret, lig dan al aan de zuidzijde van de Jachtensluis Volkerak.

Zaterdag hebben we vanaf de Krammersluis van +/-11:00 – +/-15:30u stroom mee en zondagochtend weer stroom mee naar huis. 

Ik kijk naar uit naar een gezellige weekend,

Margaret Forrest, SY Pinta