Van de bestuurstafel:

Op 15 oktober zijn nieuwe maatregelen i.v.m. corona van kracht geworden. De basisregels – houdt anderhalve meter afstand en was je handen stuk – zijn niet langer afdoende en zijn aangevuld met een flink aantal extra regels. Zoals beloofd houdt het bestuur de vinger aan de pols als er wijzigingen zijn in de regelgeving en informeren wij de leden als dit impact heeft op de activiteiten van de vereniging.

De evenementenagenda van onze vereniging was helaas al helemaal uitgekleed. Vorige week konden we nog een uitslingertocht maken naar Wemeldinge, maar de Siberische Barbecue en Havenavonden zitten er al niet meer in. Met de nieuwe regels kunnen deze evenementen definitief van de kalender geschrapt worden. De nieuwe regels zullen ten minste vier weken van kracht blijven. We wachten met z’n allen af hoe het daarna verder verloopt.

Als laatste mededeling in deze nieuwsbrief nog een berichtje over ’t komende Rooijpeerd. Jawel, die zit er nu echt aan te komen. De redactie staat nog open voor kopij tot uiterlijk eind oktober. Verhalen, recepten lekker koken aan boord, tips voor onderhoud? U kunt het allemaal kwijt bij de redactie. De oogst aan limericks zal ook een plekje vinden in de komende uitgave.

Beste leden,
houdt afstand en blijf gezond.

Uw bestuur